Όπως ανακοινώθηκε στην αρχή του εξαμήνου, αυτοί που είχαν περάσει το εργαστήριο πέρυσι αλλά δεν κατάφεραν στην θεωρία και δεν θέλαν να παρακουληθήσουν ξανά, δήλωσαν με αποστολή μηνύματος την πρόθεσή τους για ενταξη στο τμήμα μόνο εξέταση 1701. Υπήρχε και όριο βαθμού (δείτε την ανακοίνωση με τίτλο Εγγραφές στα εργαστηριακά τμήματα (1701) Δικτύων Υπολογιστών που δημοσιεύθηκε στις 26/9/22).

Η εξέταση αυτού του τμήματος έχει προγραμματισθεί για την Τρίτη 17/1/2023. Λόγω του πλήθους των ατόμων θα γίνει σε δύο δίωρα 11-13 και 14-16.

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν σε ένα από τα δύο (από αυτούς που είχαν δηλώσει το συγκεκριμένο τμήμα μόνο εξέταση 1701) θα πρέπει να στείλουν e-mail στο dima@ihu.gr (με θέμα : Συμμετοχή στην εξέταση στις 17/1/23 ενώ στο σώμα τα στοιχεία τους και το δίωρο που προτιμούν). Έτσι δηλώνουν και την διάθεσή τους να εξεταστούν τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Αν υπάρχει υπερβολικός αριθμός για συγκεκριμένο δίωρο θα ενημερωθούν ως απάντηση στο e-mail να έρθουν στο άλλο δίωρο. Όσοι δεν συμμετάσχουν στην εξέταση αποκλείονται από την εξέταση της θεωρίας του μαθήματος.